+45 30 48 07 29 | info@bornenesunivers.dk

Personale

Louise Nielsen, ejer

Louise er ejer og stifter af Børnenes Univers. Louise er pædagogmedhjælper og er både i vuggestuen og børnehaven.

Louise er tidligere tandklinikassistent og sidder sjældent stille ret længe af gangen. Louise bor i Aabybro med hende to drenge og kæreste.

Trine Hansen, pædagogisk leder

Trine pædagog i vuggestuen og vores pædagogisk leder i   huset. Hun planlægger vores pædagogiske dage og har ansvaret for vores arbejdsgang er i pædagogiske overensstemmelse med dagtilbudsloven og vores pædagogisklæreplan.

Mona Sigen, pædagogmedhjælper

Mona pædagogmedarbejder og er i vuggestuen og er med til at udvikle, omfavne og give børnene den bedste start på livet. Mona er gift med Peter og er bosat i Pandrup.

Martin Meldgaard Pedersen, pædagogmedhjælper

Martin er pædagogmedhjælper og er både i børnehave og vuggestue samt på seminariet.

Martin har tidligere været ansat i vuggestuer og på efterskoler, så han har erfaringer med børn i alle andre. Martin og hans søn Max bor i Aabybro.

Martin Pedersen er under uddannelse. Han skal være pædagog og er fuld tid på seminariet.

Lone, køkkendame

Lone er vores køkkendame. Hun laver alt vores mad, som er lavet fra bundet. Hun laver det lækreste brød og er god for en lækker pizza. Lone har det store overblik i køkkenet. Lone er bosat i Skovsgaard sammen med hende kæreste og hende mindste dreng ud af tre børn.

Thomas Hansen, pædagog

Thomas er pædagog i børnehaven. Han er praktisk og god med en hammer og skruemaskine. Thomas elsker udelivet og er god til at bygge med børnene.

Else Urth, pædagogmedhjælper

Else er ansat i vuggestuen som pædagogmedhjælper. Hun har mere end 10 års erfaring som kommunal dagplejer, så hun har helt styr på de mindste børn i Børnenes Univers.
Else har både børn og børnehavebørn.

Mia Stubberup, pædagogiskassistent

Mia er pædagogiskassistent og ansat i et flexjob, hvilket betyder, at hun kun er her få timer om ugen. Mia er meget kreativ og har en meget anerkendende tilgang til børnene. Mia er fagligt dygtig og er god til at spare med resten af personalegruppe. Børnene er vilde med Mia og elsker hendes rolige væsen. Mia er bosat i Aabybro og har sammen med sin kæreste 2 børn.

Rikke, pædagog

Pædagog i børnehaven. Rikke er uddannet pædagog i 1998 og har arbejdet i vuggestue og børnehave i Holstebro inden hun blev ansat i Børnenes Univers i 2017.
Rikke har tre børn sammen med hendes mand Niels og bosat i Aabybro.
Rikke er pt. på orlov, men vender tilbage i 2022.

Stine Christiansen

Stine er ansat som pædagog i flexjob. Hun er at finde både i vuggestuen og børnehaven. Stine har haft børn en til en, som har haft brug for ekstra hjælp til udviklingen. Stine har et højt fagligt niveau og børnene elsker hende.

Lea Wallentin Daugaard, pædagog

Lea er pædagog og tilknyttet børnehaven. Sideløbende er Lea ved at uddanne sig til sansemotorisk behandler og træner. Hun er optaget af hvordan krop og hjerne hænger og arbejder sammen og hvordan man derfor får det bedste udgangspunkt for udvikling og læring.

Mette Haarder Foldager, pædagogmedhjælper

Mette er pædagogmedhjælper. Mette er uddannet fysioterapeut og er primær voksen i børnehaven. Mette er dog til rådighed for hele huset, når det drejer sig om børnenes motoriks udvikling.

Melissa, pædagogmedhjælper

Melissa er pædagogmedhjælper og har valgt at bruge sit sabbatår hos os. Hun er af og til ude at rejse i den store hvide verden. Melissa er både i vuggestuen og børnehaven.

Mathilde, pædagogmedhjælper

Mathilde er pædagogmedhjælper og er primært i vuggestuen. Mathilde har sabbatår fra studierne og bruge tiden fornuftigt her hos os.

Marianne, rotationsmedarbejder