+45 30 48 07 29 | info@bornenesunivers.dk

Personale

Louise Nielsen, ejer

Louise er ejer og stifter af Børnenes Univers. Louise er pædagogmedhjælper og er både i vuggestuen og børnehaven.

Louise er tidligere tandklinikassistent og sidder sjældent stille ret længe af gangen. Louise bor i Aabybro med hende to drenge og kæreste.

Martin Meldgaard Pedersen, pædagog

Martin er pædagog og er både i børnehave og vuggestue.

Martin har tidligere været ansat i vuggestuer og på efterskoler, så han har erfaringer med børn i alle andre. Martin og hans søn Max bor i Aabybro.

Thomas Hansen, pædagog

Thomas er pædagog i børnehaven. Han er praktisk og god med en hammer og skruemaskine. Thomas elsker udelivet og er god til at bygge med børnene.

Maria Iversen, pædagog

Maria er uddannet pædagog fra juni 2023. Maria er primært i vores børnehave og er meget musikalsk, dyreglad og iderig.
Maria står for planlægningen af vores pædagogiske temaer og har helt styr på den pædagogiske læreplan.

Mia Stubberup, pædagogiskassistent

Mia er pædagogiskassistent og ansat i et flexjob, hvilket betyder, at hun kun er her få timer om ugen. Mia er meget kreativ og har en meget anerkendende tilgang til børnene. Mia er fagligt dygtig og er god til at spare med resten af personalegruppe. Børnene er vilde med Mia og elsker hendes rolige væsen. Mia er bosat i Aabybro og har sammen med sin kæreste 2 børn.

Rikke Agensen, pædagogisk leder

Rikke er vores pædagogiske leder og har ansvaret for, at vores pædagogiske rammer opfylder alle krav i forhold til dagtilbudslovgivningen. Hun holder overblikket over den pædagogisk læreplan og at personalet kommer ud i alle hjørner af den. Hun er uddannet ICDP-medarbejder og spreder viden, børnesyn og samspilstemaer videre til personalet.
Rikke står for indholdet af vores pædagogiske dage og daglige gangen i Børnenes Univers. Rikke er både i vuggestuen og børnehaven, hvilket gør at hun hele tiden kan have en finger på pulsen og vide hvad begge grupper er optaget af.

Stine Christiansen

Stine er ansat som pædagog i flexjob. Hun er at finde både i vuggestuen og børnehaven. Stine har haft børn en til en, som har haft brug for ekstra hjælp til udviklingen. Stine har et højt fagligt niveau og børnene elsker hende.

Mette Haarder Foldager, pædagogmedhjælper

Mette er pædagogmedhjælper. Mette er uddannet fysioterapeut og er primær voksen i børnehaven. Mette er dog til rådighed for hele huset, når det drejer sig om børnenes motoriks udvikling.

Oline Leth, pædagogmedhjælper 

Oline er pædagogmedhjælper og er primært i vuggestuen. Hun er vokset op med en mor, der har været dagplejer og Oline har et helt naturligt imødekommende talent til at omgås børnene.

Line Holmsgaard, pædagog

Line Holmsgaard er pædagog i vuggestuen og har ansvaret for, at højne den pædagogiske faglighed blandt de mindste. Hun er uddannet pædagog i 2022 og har tidligere været ansat her som pædagogmedhjælper og har arbejdet med anbragte børn og unge.
Line er en humør bombe og møder alle børn med åbne arme og et stort smil.

Helle Parmo, pædagogmedhjælper

Heller er pædagogmedhjælper i vuggestuen. Helle er meget empatisk og elsker at hygge med alle børnene. Hun er en glad og yderst behagelig person, som nyder at være sammen med børnene.

Else Urth, vikarer

Else er ansat i vuggestuen som pædagogmedhjælper. Hun har mere end 10 års erfaring som kommunal dagplejer, så hun har helt styr på de mindste børn i Børnenes Univers.
Else har både børn og børnehavebørn.