+45 30 48 07 29 | info@bornenesunivers.dk

Personale

Louise Nielsen, ejer

Louise er ejer og stifter af Børnenes Univers. Louise er pædagogmedhjælper og er både i vuggestuen og børnehaven.

Louise er tidligere tandklinikassistent og sidder sjældent stille ret længe af gangen. Louise bor i Aabybro med hende to drenge og kæreste.

Trine Hansen, pædagogisk leder

Trine pædagog i vuggestuen og vores pædagogisk leder i   huset. Hun planlægger vores pædagogiske dage og har ansvaret for vores arbejdsgang er i pædagogiske overensstemmelse med dagtilbudsloven og vores pædagogisklæreplan.

Mona Sigen, pædagogmedhjælper

Mona pædagogmedarbejder og er i vuggestuen og er med til at udvikle, omfavne og give børnene den bedste start på livet. Mona er gift med Peter og er bosat i Pandrup.

Martin Meldgaard Pedersen, pædagogmedhjælper

Martin er pædagogmedhjælper og er både i børnehave og vuggestue.

Martin har tidligere været ansat i vuggestuer og på efterskoler, så han har erfaringer med børn i alle andre. Martin og hans søn Max bor i Aabybro.

Lone, køkkendame

Lone er vores køkkendame. Hun laver alt vores mad, som er lavet fra bundet. Hun laver det lækreste brød og er god for en lækker pizza. Lone har det store overblik i køkkenet. Lone er bosat i Skovsgaard sammen med hende kæreste og hende mindste dreng ud af tre børn.

Thomas Hansen, pædagog

Thomas er pædagog i børnehaven. Han er praktisk og god med en hammer og skruemaskine. Thomas elsker udelivet og er god til at bygge med børnene.

Rene Kjær Bech, pædagog

Rene er pædagog i børnehaven. Rene har tidligere arbejdet i SFO’er, men har fundet sig godt tilrette i børnehaven.

Han nyder at spille fodbold og andre spil med en bold sammen med børnene. Rene har kone og barn og bor i Aabybro.

Else Urth, pædagogmedhjælper

Else er ansat i vuggestuen som pædagogmedhjælper. Hun har mere end 10 års erfaring som kommunal dagplejer, så hun har helt styr på de mindste børn i Børnenes Univers.
Else har både børn og børnehavebørn.

Mia Stubberup, pædagogiskassistent

Mia er ansat her som pædagogiskassistent. Mia er ansat i et flexjob og derfor ser vi hende kun få dage om ugen. Mia har to børn og en kæreste og sammen bor de i Aabybro.

Rikke, pædagog

Pædagog i børnehaven. Rikke er uddannet pædagog i 1998 og har arbejdet i vuggestue og børnehave i Holstebro inden hun blev ansat i Børnenes Univers i 2017.
Rikke har tre børn sammen med hendes mand Niels og bosat i Aabybro.

Stine Christiansen

Stine er ansat som pædagog i flexjob. Hun er at finde både i vuggestuen og børnehaven. Stine har haft børn en til en, som har haft brug for ekstra hjælp til udviklingen. Stine har et højt fagligt niveau og børnene elsker hende.